ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - Λεμεσός

Το Συγκρότημα ERMES, ο μεγαλύτερος και πιο πολυδιάστατος οργανισμός λιανικού εμπορίου στην Κύπρο και μέλος του Ομίλου CTC, ζητά να προσλάβει Αδειούχο Βοηθό Τεχνικών Υπηρεσιών στo Debenhams Apollon στη Λεμεσό.

 

ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘYNEΣ

  • Μέριμνα για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων και του μηχανολογικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού του καταστήματος.
  • Οι βασικότεροι τομείς εργασίας περιλαμβάνουν: παρακολούθηση όλων των τεχνικών θεμάτων του καταστήματος, ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εργασίες, αναγκαίες συντηρήσεις και επιδιορθώσεις, κοστολόγηση εργασιών και εξοπλισμού, καταγραφή όλων των τεχνικών στοιχείων των εγκαταστάσεων.
  • Διεκπεραίωση επιπλέον καθηκόντων όπου είναι λογικό και σχετικό με τα προαναφερθέντα καθήκοντά και εφόσον παραστεί ανάγκη.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Απαραίτητη προϋπόθεση ο υποψήφιος να έχει άδεια εγκατάστασης και συντήρησης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
  • Προηγούμενη πείρα σε παρόμοια θέση.
  • Ακεραιότητα χαρακτήρα και υπευθυνότητα.
  • Οργανωτικές ικανότητες και ικανότητα προτεραιοποίησης εργασιών ανάλογα με την κρισιμότητα.

 

Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών, συνεχής εκπαίδευση, επαγγελματική εμπειρία σε ένα δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

 

Στα πλαίσια της δέσμευσης μας για προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε όπως υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα μέσω της ιστοσελίδας μας μέχρι τις 03/11/2019. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόνο σε περίπτωση που έχετε επιλεγεί ως  υποψήφιος/α για τη συγκεκριμένη θέση.

 

 

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικού χειρισμού.

 

 

 

Undefined
Closing Date: 
Sunday, November 3, 2019
Contacts: 

Human Resources

Tel: +357-22365000
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: txt rtf html pdf doc docx.
Όροι και προϋποθέσεις

Επιλέγοντας «Υποβολή», αποδέχεστε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών, και ότι τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου του Συγκροτήματος CTC.